Fotowedstrijd

Ook dit jaar gaan we op zoek naar de mooiste Lommel Leeft zomerfoto’s, want de Park- een Marktconcerten leveren mooie plaatjes op. Maar ook de Lommelse natuur spreekt tot de verbeelding. Om van Beeldig Lommel nog maar te zwijgen.

Hoe gaat het in zijn werk? Je post de foto op Instagram en je voegt er de #lommelleeft en/of #visitlommel aan toe. Dan doe je automatisch mee met de wedstrijd. De fotowedstrijd start vanaf Beeldig Lommel en loopt t.e.m. De Dag van het Zand.

De publieksprijzen
Na de Dag van het Zand buigt een jury zich over alle inzendingen. De shortlist laten eind augustus los op facebook.com/stadlommel. De foto’s met de meeste likes gaan met de prijzen lopen.

Bijzondere prijzen van de jury
Een deskundige jury van fotografen en journalisten kiest uit de shortlist ook haar favoriete foto’s.

De Bijzondere prijs van Bruisend Lommel
Bruisend Lommel, de vereniging van de Lommelse handelaren, zorgt voor nog een extra prijs. Uit de foto’s die gelinkt zijn aan het handelscentrum (foto’s van etalages, binnen in de winkel, van het personeel, van de goederen, van de winkelstraat, van shoppende mensen…) selecteert de jury een winnaar die met een waardebon van € 250 naar huis mag gaan.

Maak een gedicht over de foto’s en win een extra prijs !!
Helemaal nieuw is deze poëziewedstrijd die we koppelen aan de fotowedstrijd. Kan je bij één van de foto’s uit de shortlist een mooi gedicht maken? Ook dan kan je een mooie prijs winnen.

De prijzenpot

 

Je leest het. Niets dan mooie prijzen. En nu fotograferen maar!