Woensdag 17 juli, vanaf 18 uur

Burgemeesterspark, Stationsstraat 2, Lommel

Op woensdag 17 juli is het Burgemeesterspark het feeërieke decor voor de eerste editie van Summer Valentine. Of Groenten met ballen 4.0. Je kan er romantisch dineren in openlucht of je eet er gezellig met vrienden of met de familie. Maar je kan ook een blind date boeken.

Op het menu? Een gezellige sfeer, biologisch en duurzaam genot met lekkere vegetarische hapjes en zwoele drankjes. Van 18 tot 20 uur staat er een heerlijk vegetarisch buffet klaar:

  • Eigen bereid plat brood met verschillende veggie dips
  • Tagine met spelt tabouleh en gegrilde groenten
  • Geflambeerde pannenkoekjes met calvados en oranjebloesem

Volwassenen betalen € 12 en kinderen (jonger dan 10 jaar) € 5.

Een tafel reserveren? Dat doe je met het inschrijvingsformulier op www.lommel.be/summervalentine. Ofwel reserveer je een tafeltje voor twee of je neemt plaats aan een grote tafel. Maar je kan ook voor een blind date kiezen. Dan zorgen wij voor een match.

Is er ook muziek? Zeker, het Shoosh Trio brengt frisse en eigenzinnige akoestisch songs, doorspekt met klassieke invloeden. Harmonieuze (samen)zang, gitaar, viool, piano vormen de hoofdingrediënten.

Opgelet! De inschrijving is pas definitief na het overmaken van het bedrag. Gelieve het juiste bedrag te storten op rekeningnummer BE80 9731 8516 7677 met vermelding van je naam plus het aantal personen. Je kan inschrijven kan t.e.m. 14 juli.

I.s.m. Bohemia vzw en Eco-café Lommel