De Kelder Cup

De Kelder Cup

Naar analogie van de succesvolle Container Cup op Vier gingen we deze zomer op zoek naar dé strafste sportman en –vrouw van Lommel. In de kelders van de brandweer organiseerden we een heroïsche zevenkamp. 

De deelnemers kregen maar één opdracht: zo snel en zo hard mogelijk knallen op elk onderdeel om over het hele parcours de beste tijd en score neer te zetten. 

Wat zijn ze diep gegaan, de deelnemers aan onze eerste Kelder Cup. Je weet wat ze in sportkringen zeggen: “De prijzen worden pas uitgedeeld aan de eindmeet”. Die einduitslag is ondertussen bekend.

🏆 Ranking mannen:
🥇Aurélian Gheerardyn
🥈Niek Vande Craen
🥉Sebastiaan Beenaerts
🏅Wim Moelans
🏅Toon Deferm (*)

🏆 Ranking vrouwen:
🥇An Bollen
🥈Jolien Vanendert
🥉Eva Vanbrabant
🏅Elisa Deblier
🏅Dorien Maes

Van harte proficiat!

De volledige einduitslag:

Natuurlijk ook proficiat aan alle deelnemers.

Dit waren de disciplines: 1500 m lopen, chin ups, minigolf, 1000 m roeien, darts, bench press en 3000 m fietsen. Bij enkele disciplines konden de deelnemers bonusseconden verdienen die van hun totaaltijd werden afgetrokken.

De topprestaties per discipline:

Een sfeerverslag van de eerste maand Keldercup:

Een sfeerverslag van de tweede maand Keldercup:

(*) Een speciale voetnoot voor Toon Deferm. Hij zette voor de opnames van het promofilmpje van de Kelder Cup ‘ongetraind’ een heel straffe tijd van 9:27,74 neer. Hij speelde enkele weken later de Cup voor ‘echt’ en deed het toen nog beter met een tijd van 8:09,10. Helaas mocht iedereen slechts één keer spelen, dus ook Toon. Maar wel een vermelding waard 😉