Lommel Leeft 2021

Lommel Leeft 2021

In Lommel zit je goed!

Wat kijken we allemaal uit naar een zomer met leuke activiteiten en evenementen. We herhalen het gesmaakte recept van vorig jaar en mixen dat met nieuwe mogelijkheden. Het levert een prima gerecht op om de zomer feestelijk door te komen.  

Zo zijn er opnieuw Velo-concerten met klinkende namen die we nog even geheim houden en ook de hero├»sche Kelder Cup komt terug. Tijdens het Parkconcert op 5 augustus met Sunday Rose proef je al een beetje van een echte festivalzomer. De twee Terrasdonderdagen vielen vorig jaar in het water omwille van corona, maar dit jaar niet. De animatie trekt van terras naar terras en het Dorp is verkeersvrij. Dat laatste doen we trouwens elk weekend van zaterdagavond tot maandagochtend. De kinderen kunnen veilig ravotten op het speeltoestel, terwijl de ouders van de Teutenmarkt of van een terrasje genieten.  

Via deze website maken we je gedurende de zomermaanden helemaal wegwijs.

Opgelet! Voor sommige activiteiten moet je vooraf een ticket reserveren (maximaal 4 tickets per persoon). De ticketverkoop start op dinsdag 15 juni 2021 om 8 uur.

____________

Lommel Leeft is een organisatie van de stad Lommel

Met dank aan Cultuurcentrum De Adelberg

Ontwerp affiches: Van Bun Communicatie en Vormgeving