Muziek & Terrasjes

Bal Final

De laatste vakantiezondag vieren we met een Bal Final, omdat aan die zomer ‘geen einde leek te komen’. Laat ons de vakantie vooral in schoonheid afsluiten. ….

Beiaardconcerten

4 woensdagen telkens om 20u – Luisterplaats Kerkplein Torenhuis Verjaardagsfeest voor Matthias 300 jaar geleden werd de Belgische beiaardvirtuoos Mathias Van den Gheyn geboren, en dat kunnen we niet ….

Terrasdonderdagen

Sfeer en gezelligheid in het stadscentrum. Geniet van de rondtrekkende straatanimatie en natuurlijk van een drankje en/of een hapje op een van de vele terrassen rond het verkeersvrije marktplein.   Wanneer? Donderdag 22 juli ….

Parkconcert met Meskerem Mees

Geen groter zomers gevoel dan onder een boom in het park naar een aangenaam muziekje luisteren. De bomen en de schaduw zijn voorzien in het Burgemeesterspark. Meskerem ….

Velo-concerten 1 juli

Drie verrassingsconcerten op drie verschillende locaties. Dat allemaal op één avond. En je kan makkelijk van de ene naar de andere locatie fietsen. Dat is ….

Velo-concerten 29 juli

Drie verrassingsconcerten op drie verschillende verschillende locaties. Dat allemaal op één avond. En je kan makkelijk van de ene naar de andere locatie fietsen. Dat ….