Schatten van Vlieg

Schatten van Vlieg

Hoor jij wat ik hoor? Ga op zoek naar schatten van Vlieg in Lommel!

Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek? Je verdient telkens een stempel. Heb je zes stempels verzameld, waarvan zeker één van Museum De Kolonie, één van de bib en één van Toerisme Lommel? Dan krijg je een leuke prijs!

Waar kan je op schattenzoektocht gaan en stempels verdienen?

Neem deel aan allerlei leuke zoek-, doe- en luisteropdrachten en kraak de code van de schatkist bij Museum De Kolonie. Geniet van grappige gedichten en rare rijmpjes in de bib. Of waan jezelf een echte zandtovenaar bij Toerisme Lommel.

Maar ook in de speelbossen van Kattenbos en de Sahara, de speeltuin, de uitkijktoren, het stadscentrum, UGC Lommel, de binnenspeeltuinen ’t Speelkasteel en Lunaland, Bowling Antares en Optisport Sportcentrum de Soeverein kan je stempels verdienen. Je vervelen met al die schattenzoektochten? Dat kan helemaal niet.

Voor de actuele openingsuren verwijzen we u graag door naar de websites van onze partners.

Waar vind je een stempelkaart?

Je kan deze hier downloaden of vraag er eentje op de verschillende schattenlocaties. Op deze stempelkaart lees je ook meer over de diverse vindplaatsen van de schat.