Schatten van Vlieg

Schatten van Vlieg

Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek?

Je verdient telkens een stempel. Heb je zes stempels verzameld, waarvan zeker één van de Lommelse speeltuin “Dolfijn”, één van de bib en één van Toerisme Lommel? Dan krijg je een leuke prijs!

Waar kan je op schattenzoektocht gaan en stempels verdienen?

Bibliotheek lommel
Zzzzie jij dat ook? Boeken met plaatjes, boeken met tekeningen… Dit moet wel de bib zijn.  Zzzoem je weg tussen de boeken van de bib, vind de verloren doosjes en kraak de code. Gelukkig heeft Vlieg een prima paar facetogen.
lommel.bibliotheek.be

De lommelse speeltuin ‘dolfijn’
Kom op bezoek in deze toffe buitenspeeltuin en ontdek zo alle leuke plekjes. Vergeet voor je begint zeker niet je opdracht af te halen bij Brasserie De Kantine! Bij het volbrengen van de opdracht krijg je een stempel van De Kantine.

Toerisme Lommel
Haal de zandtovenaar in jezelf naar boven en maak een mooie zandtekening met verschillende kleuren zand. 
www.toerismelommel.be

Indoor speeltuin Lunaland
Ga samen met de Lunabeer opzoek naar de schat van Lunaland. Vergeet zeker je stempelkaart niet, want je krijgt €3 korting en een schatkistenijsje.
www.lunas-ijsstadion.be/speeltuin

Optisport sportcentrum de soeverein
Kom lekker klauteren, springen en glijden tijdens ‘vrij zwemmen’. Met spetterende opblaasbare waterattracties en spelletjes in en rond het water beleef je de leukste tijd. Achteraf trakteert Optisport op een overheerlijk gratis ijsje bij vertoon van stempelkaart.
www.optisport.nl/soeverein

Centerparcs De Vossemeren  
In De Vossemeren hoort vervelen er niet bij. Ga op ontdekking in onze piratenspeelwereld Discovery Bay. PSSST als je met je stempelkaart komt krijg je €3 korting.
www.dagjecenterparcs.be

Bowling antares
Bij Antares hoort stilzitten er niet bij! Kom samen met je vrienden of familie bowlingen en misschien gooi je wel een strike! Als je je stempelkaart meeneemt, staat er nog een leuke verrassing te wachten op jou.
www.bowlingantares.be

UGC lommel
Mooi of slecht weer, naar de film gaan is altijd plezant. Ga naar de middagvoorstellingen (tot 18u), neem je stempelkaart mee en krijg een leuke verrassing.
www.ugc.be

vzw Zorg- en belevingsboerderij het Groeiveld & Lommelse hoevewinkel (nieuw!)
Hou jij van de natuur, boerderijdieren en lekkere groentjes & fruit? Kom dan naar ons en neem deel aan leuke doe-opdrachten rond wat bij ons groeit en bloeit! Natuurbeleving en voedselproductie gaan hier hand in hand.
www.vzwhetgroeiveld.be

Indoor speeltuin Space Fun! (nieuw!)
Hallo! Ja, jij daar. Je ziet er een beetje verveeld uit? Geen paniek, wij kunnen je helpen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste kindjes die mee met ons op avontuur willen naar Space Fun. Dit is een nieuwe planeet in het universum en wij zouden hem graag gaan ontdekken samen met jou. Vergeet je stempel niet te vragen, want je krijgt €2 korting en een twist.
www.spacefun.be/lommel 

Ook bij de Lommelse schattenzoektochten en de vlinderwandeling kan je stempels verdienen!

Voor de actuele openingsuren verwijzen we je graag door naar de websites van onze partners.

Waar vind je een stempelkaart?

Je kan de stempelkaart op deze pagina downloaden of vraag er eentje op de verschillende schattenlocaties.

Melding maken?

Heb je een wandeling gedaan? Merk je dat er iets niet helemaal in orde is? Bel dan even naar Toerisme Lommel (011 399 600) zodat het opgelost kan worden.