Spel

Adventure Parcours

Speciaal voor kinderen en tieners (maar ook voor avontuurlijke mama’s en papa’s, oma’s en opa’s) organiseren we een leuke avonturentocht met allerlei doe-activiteiten zoals een ….

Woensdag Boekendag

Geen betere periode om te lezen dan de zomer. Lekker lui onder een boom of op je terras. De bib heeft alles in huis om ….

Schatten van Vlieg

Hoor jij wat ik hoor? Ga op zoek naar schatten van Vlieg in Lommel! Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in ….

Vertelparadijs

De bib leest tijdens de zomervakantie voor op enkele speciale plekjes in Lommel. Woensdag 8 juli: Kattenbos (samenkomst voor de Vijf Linden) Woensdag 22 juli: ….

Geannuleerd – Spelen in de wijken

Gezien de stijgende coronacijfers en het advies om de geldende maatregelen inzake evenementen zo strikt mogelijk na te leven, heeft de Veiligheidscel van de stad ….

Vlinderwandelen en Verteltheater (18/7)

De vlinderwandeling in Kattenbos werd onlangs uitgebreid met extra speelelementen. Om dat te vieren, organiseren we een kinderwandeling met grappig straattheater, vertelacts en een fotobooth. Je wandelt in kleine groepjes van voorstelling tot ….