Sport & Spel

Bal Final

De laatste vakantiezondag vieren we met een Bal Final, omdat aan die zomer ‘geen einde leek te komen’. Laat ons de vakantie vooral in schoonheid afsluiten. ….

De Kelder Cup

Na een succesvolle eerste editie en naar analogie van de succesvolle Container Cup op Vier gingen we dit jaar opnieuw op zoek naar de strafste sportman en –vrouw van Lommel. ….

Schatten van Vlieg

Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek? Je verdient telkens een stempel. ….

Theatrale wandeling ‘Een blauwe vogel’

Een prachtige theaterwandeling vol muziek, vrij geïnspireerd op de sprookjeswereld van Maurice Maeterlinck en oeroude verhalen. In de inkomhal van de Stedelijke sporthal Kattenbos staat ….

Vuuravontuur Lommel en Pelt

Hulpverleningszone Noord-Limburg werkte samen met Toerisme Lommel en Toerisme Pelt twee spannende zoektochten uit in het thema van brandpreventie. Kinderen én ouders leren er op ….

Adventure Parcours

Speciaal voor kinderen en tieners (maar ook voor avontuurlijke mama’s en papa’s, oma’s en opa’s) organiseren we een leuke avonturentocht met allerlei doe-activiteiten zoals o.a. ….